Live tracker

Volg je tegenstanders, medestanders, vrienden en familie live!

Live tracker

Deelnemers van de 75Mijls IJsselmeer en 30Mijls IJsselmeer zijn live te volgen op I-Sail.com! Kijk hier wie er voor vandaag gepland staan van start te gaan.

Om zichtbaar te zijn in de live tracker is het van belang dat:

    • de deelnemer de I-Sail app heeft geïnstalleerd op zijn smartphone en zich juist heeft aangemeld. Kijk <hier> om te zien hoe je als deelnemer de I-Sail app kunt downloaden en installeren;
    • de deelnemer de tracking in de I-Sail app heeft aangezet en zijn smartphone over een stabiel GPS signaal beschikt;
    • de smartphone beschikt over een 4G dataverbinding. Afhankelijk van de welke telecom provider wordt gebruikt en waar men zich op het IJsselmeer/Markermeer bevindt is er niet altijd een 4G dataverbinding mogelijk. In dat geval buffert I-Sail de positiedata en wordt de track alsnog weergegeven zodra er weer een 4G of WiFi dataverbinding is.

Navionics kaart

Je kunt in Live tracker de Navionics waterkaart zichtbaar maken door rechts bovenin het scherm voor 'NauticalCharts' te kiezen:

Historische tracks van deelnemers

Wil je de track zien die een deelnemer in het verleden heeft gevaren? Ga dan naar het desbetreffende klassement en klik op de URL link van de prestatie waarvan je de track wilt bekijken.

Tracks analyseren op I-Sail.com

Wanneer je naar de i-Sail.com website gaat en inlogt zie je all jouw eigen tracks (en die van anderen) en die kun je daar in detail analyseren! Inloggen doe je met het hetzelfde e-mailadres en wachtwoord dat je hebt gebruikt bij het registreren van i-Sail op je smartphone.

Kijk hier voor meer informatie, inclusief linkjes naar een aantal video's op YouTube die de mogelijkheden laten zien.