Sponsors

Deze bedrijven ondersteunen en promoten de 75Mijls IJsselmeer & 30Mijls Markermeer

Onderstaande bedrijven verlenen steun aan de 75Mijls IJsselmeer.

Wil jij, direct of indirect (bv. middels een donatie aan een goed doel) ook een bijdrage leveren? Laat het ons weten via het contactformulier.

Wij genieten allemaal van zeilen en het water om ons heen. En gaat het een keer niet helemaal zoals je wilt en is de nood aan de man, dan kunnen we vertrouwen op hulp van de KNRM. Daarom hopen we ook dat alle deelnemers van de 75Mijls IJsselmeer tevens 'redder aan de wal' zijn middels een KNRM donateurschap.

Wat doet OLG Consultancy voor de 75Mijls IJsselmeer?

Naast de betrokkenheid bij de organisatie en de website van de 75Mijls IJsselmeer levert OLG Consultancy graag een extra bijdrage aan het fantastische werk van de KNRM. Voor elke prestatie van een deelnemer die reglementair finisht in de 75Mijls IJsselmeer doneert OLG Consultancy daarom 5,- Euro aan de KNRM.

Let op: dit is alleen geldig voor deelnemers aan de 75Mijls IJsselmeer!

Live Puri – Voor een lichaam waarin je je lekker voelt!

Als zeiler ben je aangewezen op de elementen, je schip en jezelf. Om actief te zeilen heb je ook spierkracht nodig, evenals voldoende energie. Dan wil je je niet laten afleiden door een hongergevoel of pijnlijke spieren. Met de producten van Live Puri kan jij altijd actief (blijven) zeilen! Neem een kijkje op onze website of schrijf je in voor de 75Mijls IJsselmeer en maak kans op een gratis proefpakket.

Winnen en korting met Live Puri en de 75Mijls IJsselmeer.

Elke maand verloot Live Puri een proefpakket onder de deelnemers van de 75Mijls IJsselmeer die in de voorafgaande maand reglementair gefinisht zijn! Met de producten van Live Puri kun je dan de maand erna vol nieuwe energie opnieuw in de 75Mijls IJsselmeer starten! Niet gewonnen? Niet getreurd! Met de code 75MIJLS krijg je sowieso 15% korting op ons hele assortiment.

Let op: dit is alleen geldig voor deelnemers aan de 75Mijls IJsselmeer!