Inschrijven & Registreren van jouw prestatie

Doe mee en kom in de Hall of Fame!

De administratieve procedure :

    1. Inschrijven (dit doe je voordat je gaat varen)

    2. Registreren van jouw prestatie (dit doe je nadat je hebt gevaren)

Onderstaand wordt uitgelegd wat je voor elk van deze stappen moet doen.

Stap 1:

Inschrijven

Alvorens je de 75 & 30Mijls gaat varen dien je te zijn ingeschreven. Bij de inschrijving vermeld je op welke dag je gaat starten zodat deelnemers van elkaar kunnen zien wie er zoal het water op gaan op een bepaalde dag; wel zo leuk en gezellig en het verhoogt het competitie element! Mocht je alsnog liever op een andere dag van start gaan? Geen probleem, je kunt de startdatum altijd wijzigen.

Inschrijven is kosteloos en zonder verdere verplichtingen. Zorg er echter voor ingeschreven te zijn voordat je van start gaat.

LET OP: Nadat je hebt ingeschreven ontvang je een email ter bevestiging. Deze email bevat een link die je later nodig hebt om jouw prestatie te registreren voor het klassement. Tevens kun je via deze link je inschrijfgegevens wijzigen wanneer dat nodig mocht zijn. Bewaar deze email dus goed!

Stap 2:

Registreren van jouw prestatie


Nadat je hebt ingeschreven ga je lekker varen. Vergeet niet met de Navionics app een track te maken zodat je die later als bewijs kunt delen met andere deelnemers.

Bij de registratie:

    • bevestig je eerst de gegevens zoals je die tijdens inschrijving hebt opgegeven (je doorloopt daartoe eerst nogmaals het inschrijfformulier en kunt eventueel nog wijzigingen doorvoeren);

    • voer je start-, finish- en eventuele rusttijden in en geef je tevens aan in welke klasse en categorie je hebt gevaren.

Aan de hand van deze gegevens wordt jouw prestatie dan zichtbaar in het desbetreffende klassement.

Om jouw prestatie te registreren heb je de link nodig die is vermeld in de email die je hebt ontvangen ter bevestiging van je inschrijving (zie hierboven).

Je kunt jouw prestatie registreren tot uiterlijk 1 week na de dag waarvan je bij inschrijving had aangegeven van start te willen gaan. Indien je registratie dan niet is ontvangen wordt je geacht niet te zijn gestart (DNS).