75Mijls IJsselmeer & 30Mijls Markermeer

“Starten wanneer en waar je wilt, 75 of 30 mijl zeilen,

een heel jaar in competitie!”

Wat is de 75Mijls IJsselmeer en 30Mijls Markermeer?

De 75Mijls IJsselmeer en 30Mijls Markermeer is een wedstrijd/prestatietocht te varen op het IJsselmeer/Markermeer op een door de deelnemer zelf te bepalen moment en met een zelf te bepalen start- en finishlocatie. Een aantal vaste boeien vormen een ‘rondje’ van ongeveer 75/30 mijl. Leg dit af met een zo hoog mogelijke gemiddelde snelheid en je komt, na toepassingen van de handicap, in de hall of fame van het klassement!

Kijk hier voor de exacte baan en het boeienbestand.

Voor wie is de 75Mijls IJsselmeer en 30Mijls Markermeer?

Het betreft een laagdrempelige wedstrijd/prestatietocht die door iedereen die van zeilen houdt gevaren kan worden. Wedstrijdervaring is niet nodig, maar ook voor de fanatiekeling is er volop uitdaging!

Vaar met een monohull, multihull, rond- of platbodem. Vaar in de klasse voor solo, two-handed of full crew. Vaar hem met je wedstrijdbemanning, gezin of organiseer zelf een groepje boten om gezamenlijk op te varen. Vaar hem non-stop of met een al dan niet tactisch ingeplande rustpauze. Vaar als de windcondities ideaal zijn om hoog in het klassement te komen, vaar als training voor de 50 Mijl Doublehanded, de 100 Mijl, de 200Myls SOLO of vaar ‘at ease’ in een mooi lenteweekend omdat je een doel wilt hebben en je eens wilt meten met lotgenoten.

Kortom, bepaal zelf je doel en maak er iets moois van!

Deelnemen is kosteloos en zonder verdere verplichtingen. Schrijf nu in!

Facebook

Volg de 75Mijls IJsselmeer & 30Mijls Markermeer op Facebook!

Ga je de 75Mijls IJsselmeer of 30Mijls Markermeer varen of heb je hem gevaren? Deel je ervaringen dan in de 75Mijls IJsselmeer & 30Mijls Markermeer Facebook groep!